Mohammad Noor bin Haji Salleh: Jurutera Pelestari Pendidikan

ISBN: 978-2620-29-5 (Kulit Lembut)   978-2620-231-7 (Kulit Keras)

Tahun: 2004

Bidang: Keluaran Khas

Kulit Keras

Kulit Lembut

Editorial Bagaikan Jasamu dikenang, budimu ditatang Ketokohan dan Kewibawaan Dato’ Prof. Ir Dr Mohammad Noor Haji Salleh Alumni Suluh Budiman Pelancaran Sambutan 80 Tahun SITC-UPSI Majlis Makan Malam Sempena Pecah Tanah Kampus Induk UPSI di Behrang Ulu UPSIITEC Memorandum Persefahaman dan Usaha Sama Penerbit-ITNM Hari Guru Suluh Budiman Majlis Bankuet Alumni Suluh Budiman Persidangan Antarabangsa Pengajian Melayu di Beijing, China Sirih Pulang Ke gagang Hari Kualiti Peringkat UPSI Persidangan Kebangsaan Pendidikan Matematik 2002 Istiadat Konvokesyen Komemoratif Pesta Konvokesyen UPSI ke-5 Penterjamahan Pendidikan Dalam Era Globalisasi Menaikkan Semula Logo Brunei Darussalam dan Merasmikan Papan Penuntut Brunei Memorandum Persefahaman UPSI-UPI The Sixth Seameo Seamolec Governing Board Meeting Seminar Apresiasi Kraf yang Bertemakan Kraf : Ilmu, Budaya dan Masyarakat Minggu Kualiti Pertandingan Akhir Debat Diraja Kategori Utama Bahasa Melayu Majlis Menandatangani Memorandum Perjanjian (MoA) Antara Universiti Pendidikan Sultan Idris, Bank Islam Malaysia Berhad dan Modular Corp. (M) Sdn Bhd.