Bahasa Melayu

Bahasa English

TI-NSPIRE : Graphing Technolgy Pre-University Mathematics

ISBN: 978-967-0924-50-2

Penulis: Noraini Idris, Norain Mohd Tajudin, Raja Lailatul Zuraida Raja Maamor Shah, Mohd Hafiszudin Ab Samad & Mary Ann Serdina Parrot

Tahun: 2016

Bidang: Matematik

TI-NSPIRE Graphing Technolgy: Pre-University Mathematics provides a plethora of idea for mathematics educators and pre-university student in using TI-Nspire graphing technology for mathematics teaching and learning. This book can be used by all undergraduates in Mathematics Education Program as well as mathematics educations lecturers to explore idea of using graphing calculator technology in teaching and learning. Activities in this book were designed to help pre-university students to enhance their higher order thinking skills. Through the TI-Nspire-based learning experience, students will develop a greater understanding of mathematical concepts and ideas and enhance their creative thinking, critical thinking and mathematical reasoning, communication, connection and representation.

Chapter 1: TQ-Nspire CX Exploration

Chapter 2: Quadratic Equations